Biggen 2015


Bella Lemsdale Simone I x Oscar Reestdal andrew xiii.

 

28-09-2015 zijn er biggen geboren uit de combinatie Bella x Oscar.  Er zijn 9 gezonde biggen beschikbaar in zeer aparte kleurstellingen en zeer goed qua bouw en uiterlijke kenmerken.


Knorrie Van der Panne Simone I x Chipp kunekunekot ru i.

 

03-09-2015 zijn er weer biggen geboren uit de combinatie Knorrie x Chipp. Het was een ongeplande toom, maar wel een goede combinatie met een top inteeltpercentage. De biggen doen het super!


Lente 2015

 

Deze lente hebben we drie tomen gehad:

 

 

 

 

 

 

 

Knorrie Van der Panne Simone I x Oscar Reestdal Andrew XIII (2,73%)

Knorrie is rond 25-3-2014 uitgeteld. Na het succes van deze combinatie vorig jaar, hebben we dit jaar besloten om nog een keer met deze combinatie te fokken. Beiden hebben zich al meerdere malen bewezen als excellente fokdieren.


Bella Lemsdale Simone III x Chipp Kunekunekot Ru I (2,66%)

Deze jonge combinatie krijgt voor het eerst samen biggen. Chipp heeft dit jaar zijn eerste toom gehad en Bella wordt nu voor het eerst gedekt. We verwachten de biggen rond 31-3-2014.


Fiefie Van der Panne Simone II x Huub High Park Tutaki XXV (0,00%)

Fiefie en Huub is een combinatie die tot een ultiem inteeltpercentage van 0,00% komt samen. Huub is de beer van fokker Hans Jacobs, hij is een uit Engeland afkomstige beer. Fiefie krijgt dit jaar haar derde toom biggen. We verwachten de biggen rond 15-4-2015,