07. april 2021
Afgelopen paasweekend was het weer een biggenboom bij Lemsdale Kunekunes. Eerst Cupcake, daarna Bibi en vervolgens Cookie. Met tien, vier en zeven biggen. Komende periode staat dus weer volop in het teken van lente met lieve biggetjes in de weide.
09. april 2020
10-4-2020 komt er een nieuw dekbeertje bij ons wonen. Dit beertje is geboren op 14-2 valentijnsdag, dus dat moet goed komen!
13. december 2019
Vrijdag 10-1-2020 hebben we geholpen om Woutje en Zjoske (biggen van 4,5 jaar geleden) te herplaatsen en vervoeren naar hun nieuwe huis.
19. september 2019
Het is de afgelopen tijd wat rustiger geweest op social media en de website in verband met drukte op het werk en in de thuissituatie. Stijn heeft in december een zoontje gekregen en heeft hier dus ook zijn handen aan vol! Voor 2020 staan weer mooie dingen op de planning. De eerste twee tomen zijn alweer in de maak. Daarnaast zullen er nog wat nieuwe dingen gaan volgen! Hierover later meer.
10. mei 2019
Lemsdale kune kunes doet ook dit jaar weer mee met de open Staldeurendag van de Nederlandse Kune kune vereniging.
12. april 2019
Op 11 mei organiseren we in samenwerking met de Kune Kune vereniging Nederland weer een open staldeurendag. Op deze dag ben je van harte welkom om eens bij onze Kune kunes te komen kijken. Daarnaast is dit het ideale moment om meer te weten te komen over dit geweldige ras! Naast Lemsdale Kunekunes, zullen ook andere fokkers hun deuren openen ter promotie van het ras.
28. december 2018
In 2019 verwachten we weer nieuwe biggen. De eerst combinaties zijn bekend!
07. september 2018
Dierenfotograaf Gert van den Bosch heeft dit jaar weer een hoop schitterende foto's geschoten van onze kune kunes. Hierboven een aantal uit zijn collectie van augustus.
14. augustus 2018
Muffin heeft acht biggen gekregen, waarvan zeven levend zijn en Betty had er maar drie en daarvan is er een dood gegaan. Voor beiden was het de eerste toom. Het komt wel vaker voor dat deze kleiner zijn. Drie biggen is wel de kleinste toom ooit bij ons geboren. Gelukkig hebben we twee mooie gezonde, donkere zeugjes overgehouden!
09. mei 2018
De derde toom is 2-5-18 geboren. Uit de combinatie Bibi x Toby. Toby is onze geimporteerde beer uit Belgische en Franse bloedlijnen. Zijn wit,zwarte uiterlijk heeft hij goed door gegeven aan zijn biggen!

Meer weergeven