Verwachte tomen!

We verwachten vanaf april diverse tomen met biggen. We hebben hierbij gekeken naar veel variëteit in de combinaties.

 

De eerste toom die we half april verwachten is uit de combinatie Muk LEMSDALE SIMONE XXV 75% x Teun DE ZWIJNENBORGH RU II. Dit is een jonge combinatie. Het wordt voor beiden de eerste keer dat ze biggen hebben.

 

Toom 2 is uit de combinatie Essie BEESTENBOEL SIMONE II x Oscar REESTDAL ANDREW XIII. Essie is een van de eerste 100% simonelijn zeugen. Ze heeft een koperkleur die we in combinatie met Oscar hopelijk voort kunnen zetten!

 

Toom 3 is uit de combinatie Bibi LEMSDALE SIMONE XX 87,5% x Ties REESTDAL TUTAKI XIX. Na het succes van de toom van Bibi vorig jaar, hebben we haar dit jaar laten dekken door onze jonge dekbeer Ties. We kijken erg uit naar deze combinatie.

 

Toom 4 is uit de combinatie Bella LEMSDALE SIMONE III 75% x Oscar REESTDAL ANDREW XIII. Deze combinatie heeft een keer eerder biggen voortgebracht. Wegens het succes van deze biggen, dit jaar nogmaals deze combinatie!

 

Vervolgens fokken we samen met kunekune houder De Bengels een toom uit een zeug die door ons gefokt is. Deze combinatie bestaat uit Lotje LEMSDALE SIMONE X 75% x Ties REESTDAL TUTAKI XIX. Lotje is net als Muk een dochter van onze eerste zeug Knorrie. Lotje heeft hetzelfde postuur, uiterlijk en karakter als Knorrie. We zijn dan ook erg blij dat we met deze gezamenlijke toom deze lijn voort kunnen zetten!

 

Bij interesse, kun je altijd vrijblijvend komen kijken. We werken met een wachtlijst, dus mocht je interesse hebben, dan horen we het graag!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0