Start van 2017

We willen iedereen het allerbeste wensen voor 2017!

 

Voor ons wordt 2017 een jaar dat geheel in het teken staat van de kunekunes. We hebben op de valreep van 2016 afscheid genomen van onze twee belted galloway koeien. We zijn een stuk weide kwijtgeraakt, waardoor er voor de koeien niet genoeg over bleef. Daarnaast kunnen we ons nu weer volledig richten op de kunekunes! We gaan komende periode de stal upgraden, zodat deze klaar is voor de komende tomen met biggen. We verwachten drie tomen komende lente, dus er moet een kraamhok bijkomen. Daarnaast hebben we een hooizolder gemaakt in de stal. Hierdoor hebben we extra opbergruimte en blijft de warmte in de kraamhokken beter hangen. Door het vertrek van de koeien, kunnen we komende lente de koeienwei weer omtoveren tot een biggenweide. Kortom, plannen genoeg! We kijken uit naar de drie tomen die we verwachten. Mocht u interesse hebben, neem dan contact op om vrijblijvend te komen kijken of om op de wachtlijst te komen!

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0