Farm & Countryfair Aalten met de KKVN

Afgelopen weekend hebben we weer op de Farm en Country fair in Aalten gestaan met de Kune kune vereniging Nederland. Bij hoge uitzondering hebben we een ontheffing gekregen om hier met varkens aanwezig te zijn. We hopen op deze manier aandacht voor het ras en in het bijzonder voor het stamboekfokken te vragen. Donderdag met opbouwen vielen de mussen van het dak van de hitte, maar vrijdagochtend kregen we het bericht dat de fair op vrijdag was afgelast door het noodweer van afgelopen nacht. Het terrein was hierdoor onbegaanbaar geworden. De organisatie heeft met man en macht vrijdag het terrein weer begaanbaar gemaakt. Zaterdag en zondag konden dus gewoon doorgaan! Ondanks de regen op zaterdag is de opkomst groot geweest. Net als andere jaren was de fair weer een groot succes met veel aandacht en intresse voor de kunekunes. Hieronder vind je nog wat foto's voor een sfeerimpressie van deze dag.

Reactie schrijven

Commentaren: 0