Bibi op date bij Titus

Onze Bibi is op haar eerste date bij het eenjarige beertje Titus de Zwijnenstal Tutaki IV van Hans Jacobs. Het is voor beiden hun eerste dekking. We zijn dus heel benieuwd naar de biggen over een aantal maanden!

Titus is een pikzwarte beer en Bibi is met haar donkere zwart,ginger kleur ook een aparte kleurslag. Deze combinatie geeft een inteeltpercentage van 2.69% en hopelijk een interessante kleurencombinatie. De biggen van Bibi zullen de eerste Simonelijn biggen van Lemsdale Kunekunes worden die 100% mee mogen doen. Dit houdt in dat de "nieuwe" Simonelijn na 5 generaties eindelijk als volwaardig mee mag doen. De 100% houdt in dat biggen die als dekbeer kunnen gaan fungeren ook in het stamboek kunnen. Dit betekent een waardevolle aanvulling voor het ras en de kunekune populatie.

Reactie schrijven

Commentaren: 5
 • #1

  Cyndy Maly (vrijdag, 03 februari 2017 21:27)


  I think the admin of this website is actually working hard in favor of his website, since here every data is quality based stuff.

 • #2

  Kimberly Hirano (zondag, 05 februari 2017 00:25)


  I am really inspired with your writing skills and also with the format to your weblog. Is that this a paid theme or did you customize it your self? Either way stay up the excellent high quality writing, it's uncommon to look a nice weblog like this one these days..

 • #3

  Linda Wollman (dinsdag, 07 februari 2017 03:45)


  Great article, just what I wanted to find.

 • #4

  Callie Hon (donderdag, 09 februari 2017 06:50)


  Piece of writing writing is also a fun, if you be familiar with then you can write or else it is difficult to write.

 • #5

  Barabara Humiston (donderdag, 09 februari 2017 23:31)


  What's up, everything is going well here and ofcourse every one is sharing data, that's truly good, keep up writing.