Winter en de laatste biggen zijn vertrokken

Ondanks dat het zachte winterweer lang heeft volgehouden, is het afgelopen week toch een beetje winter geworden. De grond was wit en bevroren, dus wroeten zat er even niet in. Gelukkig werden we wel overspoeld met zon, dus was het nog best aangenaam buiten en ook voor de kunes.

 

Gisteren zijn de laatste twee biggen (Sjaak en Sjonnie) vertrokken naar hun nieuwe huis. Ze komen gezellig met 4 andere kunes te wonen op meer dan een hectare grond. Kortom een ideale plek voor kune kunes met genoeg ruimte om te grazen en te wroeten en bovenal genoeg gezelschap van andere kunekunes.

 

We zijn al weer druk bezig met het plannen van nieuwe tomen voor 2016. Fiefie loopt alweer bij Oscar, en ze is al weer gedekt. Dus als alles goed is verwachten we half mei weer biggetjes. We houden jullie op de hoogte.